A Titok!

What Is The Secret

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Pozitív Lelki Beállítottság

Kedves Látogató!

Ez az oldal azoknak készül, akik nyitottak valami új befogadására.

Jó olvasást!



Lazításképp..

2008.01.07. 03:21 mm11

Jövőkép!

Egy hogyant mutatok most Neked!

Tölts el egy estét otthon - ha lehet –, egyedül.
 
Zuhanyozz le és vegyél fel egy kényelmes, könnyű ruhát. Keress egy nyugodt helyet, ahol ellazulhatsz.
 
Feküdj hanyatt, csukd be a szemeidet, és legalább egy percig nyugodtan, mélyen, szabályosan lélegezz, mint egy alvó gyermek.
 
Az álmodásnak ebben a szakaszában ne engedd, hogy zavaró, kritikus és negatív gondolatok lépjenek fel!
Ne hallgass a benned lakó kételkedőre, kishitűre, cinikusra!
 
Aztán idézd magad elé a kívánságaid képeit, amelyeket magadban hordozol. Fesd le magadnak minden részletében azt, ahogyan élni szeretnél..
Álmodd bele magad abba a világba, amelyben nem akadályoznak korlátok és határok. Ha egy jó tündér valóra váltaná a kívánságodat, milyen foglalkozásod, milyen munkahelyed lenne? Ki lenne az a partner, akivel megosztanád az életedet? Mennyi időt fordítanál önmagadra és a személyes ügyeidre? Milyen lenne a viszonyod a többi emberrel?
 
Minden gondolat valósággá válik, mindössze csak időt kell neki hagynod arra, hogy gyökeret eresszen és kihajtson.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://polebe.blog.hu/api/trackback/id/tr9287715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joseph38 (törölt) 2009.07.03. 10:58:28

Szia!Egyetértek veled!Egyébként ezek saját gondolatok?Minél érdekesebb és izgalmasabb személyiség valaki annál nehezebben talál magának olyan társat,aki ebben a minőségében elfogadja és szeretni tudja,ezért nem sikerült még nekem megtalálni az ideális partnert.Dolgozom az ügyön,de nem erőltetem.Az én jövők képembe egy rendkívüli lány szokott megjelenni,aki nem hétköznapi jelenség,mindent egybe véve.Sok sikert.Üdv!
@joseph38: majdnem az egész. :-)
De minden gondolat valamiből ered. Hallott, olvasott vagy (meg)érzett valamiből. Úgyhogy ékeskedem a tollakkal, amiket az én szubjektumom hagyott jóvá és tolmácsolt e karakterekben. :-)

Kívánom, h megtaláld a Te rendkívüli lányodat! Nincs is annál gyönyörkeltőbb beteljesülés, amikor az érzelem és az értelem utat tör magának az eredő felé. Együtt, egyfelé, egy célért dobogva. :-)
süti beállítások módosítása