A Titok!

What Is The Secret

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Pozitív Lelki Beállítottság

Kedves Látogató!

Ez az oldal azoknak készül, akik nyitottak valami új befogadására.

Jó olvasást!



Lazításképp..

2007.10.21. 23:59 mm11

Hangolódjunk..

Mi jut eszedbe erről a szóról: harmónia?

Nekem: egynek lenni.
Megpróbálni egyként gondolkozni, működni, élni, lélegezni pont azzal, ami a jelenben történik.

Problémád van? Szuper!
Miért? Mert egy-egy probléma megoldása a harmónikus működésedhez vezető út egy lépése. Mindezt győzelemként megélve, gazdagabb le­szel tapasztalatokban, bölcsességben, tudásban. Jobbá, sikeresebbé, kiegyensúlyozottabbá - harmonikusabbá - válsz min­den alkalommal, amikor a PLB segítségével működsz.

Csak gondolkozzunk egy kicsit. Volt valaha olyan komolyabb teljesítményed, vagy bárkié a múltban - akár a történelemben -, amely ne egy probléma megoldásának eredménye lett volna?
Mindenkinek vannak problémái - én kihívásoknak szeretem hívni őket. Ez azért van, mert az Univerzumban min­den változik. Az egyetlen biztos dolog az életben ez. A változás — a természet örök törvénye. Nagyon fontos tehát, hogy megértsük: azt, hogy sikeresek vagy sikertelenek leszünk/vagyunk a változások keze­lésében mutatkozik meg, amit a lelki beállítottságunk határoz meg.

2 komment · 2 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://polebe.blog.hu/api/trackback/id/tr10203346

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

humble genious 2007.11.15. 12:57:47

Idézlek: "Megpróbálni egyként gondolkozni. " Én értem hogy te mi akarsz evvel kifejezni csak... 2 szó ami zavar. Az egyik a megpróbálni. Számomra (csakis számomra) olyan mint a csinálom is meg nem is szitu. Majd csak lesz valami. Nem. Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld. A másik a gondolkozni. Mivel kezdődik ez a szó? GONDolkozni. Gond. Hm... Vajon miért? Egyebként meg sok sikert kivánok!

joseph38 (törölt) 2009.07.02. 16:38:55

Alapjaiban véve megint egyet értek.
És most elmondom számomra mit jelent a harmónia:
amikor az ember harmóniában van,akkor valószínűleg a saját útját látja és minden bizonnyal boldog is.Pl.:vagy egyedül,vagy családban él, olyan hivatása van,amiben teljesen kitud teljesedni annak anyagi vonzatai is megfelelőek számára.Akkor is harmóniában van,ha a munka egyben a hobbija vagy szeretett hivatása mellett egy szeretett hobbija is van.Harmóniáról beszélek akkor is,amikor pl. látok valami gyönyörűt és érzelmileg is gyönyörködöm.Harmóniában vagyok akkor is amikor úgy érzem össze kapcsolódok teljesen a felsőbb énemmel és ez mostanában sikerül is nekem.Vagy akkor is harmóniában vagyok pláne önmagammal ,amikor az emberi kapcsolatokat is átlátom.Mert ez így van nálam,ezért nem vagyok feszült.
Hogy ismételjem magam röviden ennyi.
süti beállítások módosítása