A Titok!

What Is The Secret

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Pozitív Lelki Beállítottság

Kedves Látogató!

Ez az oldal azoknak készül, akik nyitottak valami új befogadására.

Jó olvasást!



Lazításképp..

2010.06.16. 13:20 mm11

Te mit tanácsolnál?

Adva van egy srác. Két éves kapcsolata ért véget nem oly rég. A kapcsolat után azt érezte, hogy egy darabig nem vágyik új komoly kapcsolatra, csak kalandokat keresett. Aztán pár hónappal később megismert egy lányt, akivel jól érezte magát és nem vágyott többé a kalandokra. Ahogy telt az idő egyre jobban megszerette a lányt és a lány is őt. Úgy érzi mindent megkap a lánytól, de valami mégsem tökéletes. Nem tudja megmondani, mi hiányzik és ez nagyon zavarja. Sokat görcsöl ezen, és attól fél, hogy sosem lesz újra szerelmes.

.. talán csak annyi a baj, hogy túl sokat görcsöl, és ha csak élné az érzéseit, akkor talán hamarabb érezné azt, amit hiányol. Vagy, egyszerűen, csak nem kellene várnia ugyanazt az érzést, amit korábban mással érzett, mert lehet ez az érzés más lesz.

Te mit tanácsolnál ebben a helyzetben a fiúnak?

6 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://polebe.blog.hu/api/trackback/id/tr32086106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerintem még nincs túl a kétéves kapcsolatán, avagy nem a lány az igazi!
Ne hasonlóságot keressen a frissben, azaz ne nosztalgiázzon az új lánnyal. Ami volt, elmúlt. Ami most van, az más.
Ugyanolyan sosem lesz, ne hasonlítgasson.
Én úgy gondolom, hogy a fiú tudat alatt azt az érzést keresi, amit a 2éves kapcsolatában megélt, ami annak a kapcsolatnak az egyik (esetleg fő)pozitívuma volt. Lehet, hogy nem tudja neki ugyanazt megadni a másik kapcsolat mint az előző, de ez érthető. Két különböző partnerről van szó. Szerintem csak az új kapcsolatára kell koncentrálnia és annak élni. Az idő meg úgyis megold mindent.. Ha a sors úgy akarja úgyis együtt kell maradniuk. :)
Elképzelhető, hogy a kétéves kapcsolat során túl nagy volt a csalódás és most fél újra kinyitni a szívét, de ez álatalában az idővel megoldódik.

joseph38 (törölt) 2010.07.09. 23:15:19

Szerintem vegye lazán az új kapcsolatát
és adja önmagát.Nincs két egyforma szerelem ez már másabb lehet és szebb mint az előzö.Az is adott valamit ,ez is fog adni valamit de nem ugyan azt és ettől lesz szép és felemelő.bezárt maga mögött egy ajtót de kinyílt egy másik be kell lépni rajta és minden szépet és jót felfedezni ami az ajtón belűl lehet.
A történet folytatása:

Egyenlőre belátták, hogy ez így nem működik. Megbeszélték, hogy jobb ha nem párként gondolnak a másikra, csupán barátként. Ha mégis több van bennük, akkor talán a távolság segít majd Nekik letisztázni a valódi érzéseket.
süti beállítások módosítása